Пържени свински уши

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
198
2k
548
719
2
25/11/2018
"Само за ценители, които знаят, че студената бира иска точното мезе - пържени свински уши "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 864
  • Преглеждания за месеца348
  • Преглеждания за седмицата41
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински уши - 2 бр.
  • сол
  • червен пипер
  • краве масло - 50 - 100 г
  • черен пипер
  • чесън
  • оцет
* мерки и количества
Мезета

Начин на приготвяне

Свинските уши се почистват и измиват добре.

Варят се в тенджера с вода до готовност.

Изваждат се, нарязват се на ивички с дебелина 1 см и се овкусяват със сол, черен и червен пипер.

На няколко места се разпределят парченца масло в тигана и от време на време ги бъркаме.

Това зимно мезе се поднася се с чесън и оцет и по желание лют червен пипер.

Комплект красиви стъклени чинии 6 бр - 19см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект красиви стъклени чинии 6 бр - 19см
9.99 лв.
Виж ››

Посрещнете гостите си със стил и с комплект красиви стъклени чинии за сервиране.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар