Фидеуа с пилешко и пуешко месо

22/11/2018
"Ако досега само сте чували за фидеуа, вече е време и да я опитате в този вкусен вариант с пилешко и пуешко месо "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо71
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете съд за паеля на котлона, сипете малко зехтин и щом загрее, сложете нарязаното месо. Пържете до хубаво златисто. През това време нарежете лука, отделно рендосайте доматите и отделно рендосайте чесъна.

Когато месото се е запържило добре, го избутайте настрани и в средата на тавата сложете лука. Запържете го до златисто и прибавете доматите с чесъна.

Разбъркайте и оставете за 1-2 минути да къкри. Добавете боба, подправките и бульона. Разбъркайте и оставете да къкри още 10 минути. Прибавете пастата и ако е необходимо, налейте малко вода. Сложете сол на вкус и оставете да къкри до готовност на пастата и поемане на течността.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар