Пилешки дробчета с гъби и кашкавал във фурна

24/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо111
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете праза /само бялата част/ и лука и ги нарежете на ситно. Сложете ги в тава, заедно с маслото. Загрейте фурната и сложете тавата с лука.

Гответе до омекване. Почистете гъбите и дробчетата. Ако е необходимо нарежете гъбите на филийки.

Добавете ги към лука и разбъркайте. Полейте с доматения концентрат, предварително разтворен с 2-3 с.л. вода.

Посолете, добавете универсална подправка. Върнете тавата във фурната и гответе до готовност на дробчетата.

В края на готвенето поръсете с настърган кашкавал. Гарнирайте ястието със свеж магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар