Паста Суфле

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
7587k2k2k8
Паста Суфле
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
26/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
"Специално предложение за всички любители на пастата - уникална паста суфле"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява в подсолена вода. Измива се и се прехвърля в съда за печене.

Лукът се нарязва на дребно и се запържва. Към него се прибавя една супена лъжица брашно и щом сместа стане златиста, се маха от котлона и се изсипва при пастата.

Яйцата се разделят жълтъци и белтъци. Жълтъците се разбиват с вилица и се смесват леко затопленото прясно мляко. Сместа се овкусява с щипка индийско орехче и се излива върху пастата.

Прибавя се сол на вкус, ако е необходимо, сирене и кашкавал на вкус и всичко се обърква. Белтъците се разбиват на пухкава пяна и се прехвърлят при останалите продукти.

Объркват се внимателно, след което суфлето се слага да се пече във фурната на 200 градуса.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: