Кладница с бира

Yordanka KovachevaYordanka Kovacheva
Автор
2k29k15k8k1
Кладница с бира
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 4
25/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне12 мин.
Готвене22 мин.
Общо34 мин.
Порции2
"Май открихме перфектното мезе за бира, само да отворим още една, за да сме сигурни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте гъбите. Нарежете ги на големи парченца, а скилидките чесън направете на тънки филийки.

Загрейте маслото на тих огън и сложете в него чесъна. След минута-две добавете гъбите с малко сол и половината скълцан магданоз и увеличете огъня.

Гответе 10 минути или докато се редуцира по-голяма част от течността изпусната от гъбите Кладница.

Тогава налейте бирата и продължете готвенето още 8-10 минути.

Поръсете с останалия свеж магданоз и още сол, ако е необходимо.

Поднесете предястието гъби в масло топло.

Добър апетит!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: