Свински джолан със зеленчуци на фурна
Svinjska kolenica sa povrćem u rerniСвиная рулька с овощами в духовке
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Печено Свинско»Свински джолан със зеленчуци на фурна

Свински джолан със зеленчуци на фурна

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
6145k2k7k7
Свински джолан със зеленчуци на фурна
Снимка: Нина Иванова Иванова
1 / 4
28/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
210 мин.
Порции
4
"Вълшебен аромат се носи от кухнята, защото във фурната на топло сме сложили сочен свински джолан и зеленчуци"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете джолана. Намазнете го хубаво с олио.

Смесете в малък съд подправките. С ръце натрийте много добре джолана. Поставете го в тава за печене.

Почистете и нарежете зеленчуците и ги подредете около джолана. Залейте зеленчуците с бульона.

Намазнете парче фолио за печене и захлупете плътно тавата. Поставете я в загрята фурна на 170°C и печете около 3 часа.

Последният половин час от времето за печене махнете фолиото и оставете джолана с картофи да се запече до златисто.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: