Пълнена агнешка плешка
Stuffed Lamb Clod

Пълнена агнешка плешка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k6k
06/05/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене150 мин.
Общо175 мин.
Порции3
"Днес ще събудим апетита ви с една превъзходна пълнена плешка! Лесна, вкусна и канеща ви на трапезата! Моля, заповядайте! Да ви е вкусно!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязаният лук с половината от маслото и 3 лъжици вода. Прибавете измитият ориз и гъби, разбъркайте го няколко пъти и залейте с 2 чаши вряла вода. Варете на тих огън десетина минути.

Прибавете черния пипер, сол на вкус, ситно нарязаните магданоз и джоджен.

Изсипете плънката в направения в агнешката плешка отвор и го зашийте с бял конец.

Посолете месото, намажете го с останалото масло и го сложете в тава с 1 чаша гореща вода. Покрийте със станиол или с було от агнето и печете отначало в гореща фурна, а след това - в умерена.

По време на печенето поливайте със соса, ако е необходимо, доливайте гореща вода.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 12
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: