Ротердамски сандвичи с шунка и бекон

27/11/2018
"За нас са си, всичките са си за нас, който иска да ги опита, ще трябва да си направи негови си "
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо177
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Едната филия пълнозърнест хляб се намазва с масло, а другата с горчица.
Слепват се, като по средата се поставят слайсовете Гауда.

Сандвичът се пече в тостер до разтапянето на сиренето.

Беконът се запържва в нагорещен тиган до зачервяване.

Разделяме внимателно филиите, като поставяме в средата шунката и бекона.
Краставицата и доматите режем на шайби.

Сглобяваме сандвича, като между всеки от тях поставим резени от зеленчуците.

В листото от салатата поставяме по щипка от кресона.

Тези сандвичи са подходящи за закуска за училище или пикник сред природата.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар