Агнешко с ориз и домати
Lamb with Rice and Tomatoes

Агнешко с ориз и домати

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k10k
Агнешко с ориз и домати1 / 2
21/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
140 мин.
Порции
6
"Топ предложението за днес Разкошно агнешко с ориз и домати"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - плешка
  • ориз - 2 ч.ч.
  • домати - 3 - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешката плешка се натрива със сол, слага се в тавичка и се залива 3-4 чаши студена вода и се слага във фурната да се изпече.

Когато месото е наполовина опечено се прибавя ориза, върху който се нареждат домати на шайби и се оставя да се допече.

Ако има нужда се долива водичка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
58
41
30
20
10
Дай твоята оценка: