Винен кебап

Винен кебап

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k4k
Винен кебап1 / 5
12/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5-6
"Винен кебап с телешко - ястие за ценители!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се почиства от костите и се нарязва на малки парчета, след което се задушава в мазнината заедно със ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета целина и моркови.

Когато омекнат месото и зеленчукът, се прибавят доматеното пюре, брашното и червеният пипер.

Ястието се залива с бульона от костите (или гореща вода) и виното, посолява се и се оставя да ври на тих огън заедно с дафиновия лист и черния пипер.

След свалянето му от огъня се поръсва със ситно нарязания магданоз.

Рейтинг

5 14
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: