Гъбена супа с киноа

Дарина ИвановаДарина ИвановаГотвач20510461
28/11/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 007
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерата, в която ще готвите супата, задушете настъргания на ренде морков заедно с нарязания на ситно лук и червена чушка. През това време обелете, измийте гъбите и ги нарежете на кубчета.

В тенджерата досипете вода около 700 мл - 1 литър и добавете гъбите. Овкусете със сол, черен пипер и червен пипер. Измийте киноата и я изсипете в тенджерата, заедно с 3-4 стръка нарязан на ситно копър.

Варете за около 30 минути, след което застройте супата с брашното, като в купичка го разбъркайте с малко течност от супата и го върнете обратно, оставете да къкри за още 10 мин. и отстранете от котлона.

Докато изстива гъбената супа поръсете с още 3-4 стръка накълцан копър и добавете зехтин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар