Пълнозърнести крекери
Integralni krekeri
gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Крекери»Пълнозърнести крекери

Пълнозърнести крекери

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2167956116541
Пълнозърнести крекери
Снимка: Моника Иванова
1 / 4
30/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции8
"Следобеден снак от пълнозърнести крекери - хрупкави и вкусни"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното в купа и направете кладенче, в него изсипете водата, олиото, солта и семената.

Замесете гладко тесто, при нужда добавете малко вода или още брашно. Оставете го да почине на стайна температура за час.

С точилка внимателно го разточете върху прозрачно фолио на тънък слой и нарежете на желаните фигурки.

Печете гризините върху хартия за печене за 15-20 мин. на 220 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: