Милинки с галета

30/11/2018
"Няма значение колко е рано, ставаме с усмивка, щом на масата има топли и ароматни милинки с галета "
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 941
  • Преглеждания за месеца181
  • Преглеждания за седмицата46
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Активира се маята в хладка вода със захарта и оставяме да бухне. С останалите продукти се замесва средно меко тесто, което се оставя на топло да втаса.

Късат се топчета и топим в разтопена мас, нареждат се в тавичка, едно до друго, докато се напълни тавата.

Отгоре се поръсва с натрошено сирене и оставяме да почине за 20 минути.

Смесва се разтопено масло и мас заедно с галета и се разбърква на средно гъста каша. Намазваме отгоре милинките и печем в загрята фурна нс 180 градуса до зачервяване.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар