Тутманик с царевично брашно

04/12/2018
Дарина Иванова
отДарина ИвановаЧирак20510461
"И с бяло брашно не е зле, но опитвали ли сте тутманик с царевично брашно - уникално вкусен се получава "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 084
  • Преглеждания за месеца208
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, към тях добавете зехтина и киселото мляко, в което сте разтворили содата бикарбонат, разбийте отново и постепенно добавяйте брашното.

След това добавете сиренето и сол на вкус като разбъркате със шпатула.

Получената смес изсипете в тавичка и печете на 220 градуса за 50-60 мин.

Последните 10 мин. поръсете тутманика с настъргания кашкавал.

Поднесете този тутманик с царевично брашно за закуска.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар