gotvach.bg»Рецепти»Солени Печива»Тутманик»Тутманик с царевично брашно

Тутманик с царевично брашно

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2167826085161
Тутманик с царевично брашно
Снимка: Моника Иванова
1 / 3
04/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции8
"И с бяло брашно не е зле, но опитвали ли сте тутманик с царевично брашно - уникално вкусен се получава"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, към тях добавете зехтина и киселото мляко, в което сте разтворили содата бикарбонат, разбийте отново и постепенно добавяйте брашното.

След това добавете сиренето и сол на вкус като разбъркате със шпатула.

Получената смес изсипете в тавичка и печете на 220 градуса за 50-60 мин.

Последните 10 мин. поръсете тутманика с настъргания кашкавал.

Поднесете този тутманик с царевично брашно за закуска.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: