Качамак с извара и спанак

04/12/2018
"Качамак със завладяващ вкус и изкусителен аромат, който настояваме да опитате още днес "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо638
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, сваряваме карфиола за няколко минутки. Нарязваме на ленти листата на спанака и добавяме към зеленчука. Овкусяваме с хималайска сол (1 и ½ ч.л.) и шарлан и бавно започваме да сипваме царевичния грис и разбъркваме бързо и старателно, така че да не се получат бучки.

Варим за 10 минути, прибавяме черен пипер, готвим още 5 минути и качамакът е готов.

Още докато е в тенджерата, към него добавяме изварата, която сме осолили с останалата хималайска сол и сме ароматизирали с малко сушен босилек.

Разбъркваме и с помощта на черпак разпределяме в 3 порции.

Сервираме, докато е топло, тъй като така вкусът и ароматът са най-наситени!

Чудно Вкусно!подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар