Биволско сирене на тиган със сладко от смокини

08/11/2018
Кулинарна мрежа
отКулинарна мрежаДжедай71751
"Уникално вкусно и невероятно лесно за приготвяне - как да не го опита човек "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо191
  • Преглеждания за месеца190
  • Преглеждания за седмицата90
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • биволско сирене
  • сладко - 1 бурканче от смокини
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме сиренето на филийки с дебелина около 1 см, след което го запичаме от двете страни в грил тиган или обикновен тиган с незалепващо покритие с малко масло.

Сервираме печеното сирене топло и обилно полято със сладкото от смокини.

Източник: Бисерка Йосифова от Кулинарната мрежаподобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар