gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Домашна Майонеза»Домашна руска майонеза

Домашна руска майонеза

Домашна руска майонеза1 / 2
07/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции10
"Хубавата руска салата започва с вкусната домашно приготвена руска майонеза"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

В тясната купа на пасатора сложете яйцето, солта, олиото и лимоновия сок.

Сложете пасатора на дъното и включете на най-високата степен.

Когато видите, че цветът започва да се променя и сгъстява, започнете бавно, без да бързате, да издърпвате пасатора нагоре.

Щом стигнете до повърхността, започнете да го движите нагоре-надолу, докато вашата майонеза стане готова.

Затворете руската майонеза с пластмасовото капаче и приберете в хладилника, за да стегне за няколко часа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: