gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Карпачо»Карпачо от райска ябълка

Карпачо от райска ябълка

Карпачо от райска ябълка
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 4
09/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
"Само за ценители на добрата и изискана кухня - карпачо от райска ябълка"

Необходими Продукти

  • райска ябълка - 1бр
  • орехи - шепа
  • мед - 1с.л ( по желание)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте райската ябълка. С помощта на нож отстранете кората.

Нарежете я на рендето (представка за шайби), а ако нямате такова - с нож, но на много тънки ленти. Подредете парчетата ябълка в чиния.

Нарежете орехите с нож на дребни парчета. Оставете си няколко за украса. Поръсете това карпачо с орехите и малко мед.

Според мен райската ябълка е достатъчно сладка и медът може да се пропусне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: