Постен гювеч

Постен гювеч

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
327134304
Постен гювеч1 / 3
22/03/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
"Днес ще приготвим гювеч без месо и ще ви хареса, обещаваме ви"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете бобчетата на зеления фасул или го оставете цял по желание. Нарежете го дребно заедно с чушките, доматите, картофите и ги сложете в пръстен гювеч.

Добавете граха, задушените в мазнина праз и лук, размития с малко вода червен пипер, лютите чушки и ситно нарязания магданоз.

Посолете на вкус и по желание добавете зърна черен пипер. Долейте малко топла вода и сложете да се пече в умерена фурна, докато остане на мазнина.

Рейтинг

5 5
4 2
3 4
2 3
1 0
Дай твоята оценка: