Коприва с пресен лук

Коприва с пресен лук1 / 2
03/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне90 мин.
Готвене20 мин.
Общо110 мин.
Порции7

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Копривата се почиства, измива се и се наръсва със сол.

Остава се да престои 1 час, след което отново се измива.

Нарязва се на ситно заедно със зеления лук и се задушава в олиото.

Прибавят се доматеното пюре, оризът и ситно нарязаните магданоз и джоджен.

Ястието се залива с 2 чаени чаши гореща вода и се вари 20 мин.

Поднася се с кисело мляко.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: