Супа от тиквички и зелен фасул

Sevdalina IrikovaSevdalina IrikovaМастър Шеф79623910901
03/01/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 042
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и почистени тиквички и моркови нарязваме на малки кубчета.

В растителната мазнина сотираме лука и моркова.

След като зеленчуците се задушат, прибавяме тиквичките, зеления фасул и корени магданоз.

Заливаме с гореща, леко подсолена вода и на бавен огън сваряваме зеленчуците до готовност.

Към края на топлинната обработка прибавяме царевицата и магданоза.

Супата се застройва с разбитите жълтъци, кисело мляко и лимоновия сок.

Овкусяваме с черен пипер и поднасяме супата от тиквички поръсена с пресен копър.

Гарнираме задължително с една малка филия черен хляб.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар