Агнешки Кюфтета с Булгур

РадинаРадинаНовак27
28/01/2019
"Всичко, което сте чували за агнешките кюфтенца, е истина - те са най-вкусните на света, а в комбинация с булгур са ... изядени за секунди"
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо434
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме булгура в 3 ч.ч вода.

Когато булгурът е готов, го измиваме със студена вода. Смесваме месото с булгура, жълтъците, счуканите скилидки чесън, солта и лукът - настърган на ситно.

Оформяме кюфтета от тях, овалваме ги в брашно и ги пържим в сгорещено олио от двете страни.

Поднасяме агнешките кюфтета с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар