gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Бутер Тесто»Сълзица с два вида захар

Сълзица с два вида захар

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2167966116731
Сълзица с два вида захар
Снимка: Моника Иванова
1 / 4
28/01/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции20
"Няма как да не сте опитвали тези бисквити, а ето ги и в апетитен вариант с два вида захар"

Необходими Продукти

  • бутер тесто - 1 бр.
  • бяла захар - 200 г
  • кафява захар - 200 г
  • канела
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разгънете бутер тестото и го наточете малко, колкото да се изтъни съвсем леко. Нарежете го на четири квадрата, които обилно поръсете с бялата и кафява захар и канела.

Започнете от единия квадрат като единия край се навива до половината, а след това другия докато се слепнат двата края в средата.

Нарежете захаринките на дебелина около 2 см, наредете ги в тава с незалепващо покритие и изпечете на 220 градуса за около 15 минути докато не станат златисти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: