Гъбена каша с пачи крак

ВеселинаВеселина
Новак
8
51
22
06/02/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 879
  • Преглеждания за месеца155
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гъбена Супа

Начин на приготвяне

Измити и подсушени гъбите се нарязват на ситни полумесеци.

Запържват се в една чаша олио в тенджера, слага се лукът, пържи се, докато стане златист и омекне.

Към пачия крак и лука се добавя брашното и след това червеният пипер. След изпържването на червения пипер с брашното, се залива с два литра вода.

Разбърква се до завиране и се добавя щипка две чубрица.

Оставя се за половин до час да къкри на тих огън и се разбърква.

След сгъстяване се добавя доматения сос и черното пиперче.

След 20 мин се добавя сол.

Свалете от котлона и добавете ситно нарязан магданоз към гъбената каша при поднасяне.

Да ви е вкусно!

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра-7%
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
27.99 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар