Солени крекери с пармезан и мащерка
Slani krekeri sa parmezanom i majčinom dušicom
gotvach.bg»Рецепти»Снакс»Крекери»Солени крекери с пармезан и мащерка

Солени крекери с пармезан и мащерка

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
3923k2k2k
Солени крекери с пармезан и мащерка
Снимка: Храна за Душата
1 / 8ВИДЕО
12/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
10
"Актуални по всяко време на денонощието - разкошни дъхави крекери с пармезан и мащерка"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изсипете бялото брашно в подходящ съд. Овкусете с щипка сол.

Отделете и накълцайте листенцата на стрък прясна мащерка. Добавете към брашното.

След това настържете пармезана или друг вид твърдо сирене и прибавете. Сипете супена лъжица зехтин.

Започнете да омесвате, като добавяте постепенно вода. Ще са ви необходими около 80 мл вода.

Набрашнете плота и размесете леко. След това разточете на тънък лист с дебелина от 2 мм и нарежете крекерите в желаната от вас форма.

Преместете в тава покрита с лист хартия за печене. Поръсете с морска сол и направете декоративни дупчици с вилица.

Изпечете солени крекери с пармезан и мащерка за 8-10 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: