Бързи гювечета

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Бързи гювечета1 / 5
11/11/2007
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
6
"Гювечето е много бърз вариант за приготвяне на вечеря, особено след дълъг и изтощителен работен ден, а също така е и добър вариант да употребите излишни продукти в хладилника. Ето ви един прекрасен вариант"

Необходими Продукти

  • кренвирши - 6 бр.
  • колбас - наденица 2 бр.
  • сирене - 350 гр.
  • кашкавал - 200 гр.
  • яйца - 6 бр.
  • доматен сок - 1 ч.ч.
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Редим във всяко гювече натрошено сирене, кренвирша и наденицата, нарязани на кубчета или кръгчета, доматен сок и отгоре чукваме 1 яйце.

Върху него настъргваме кашкавал.

Поливаме с лъжицата малко олио. Така приготвените гювечета печем до порозовяване и сервираме топли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.9
512
46
33
24
11
Дай твоята оценка:

Коментари

К К
К К
Много добре се е получило!
15.05.2016 01:57
1
1
никнай
никнай
Гювечето е съдината в която се приготвя ястиято което както и пицата е от няколко основни продукта и останалото е фантазия.

Всеки според вкусът си но хайде не се престаравайте с коментари от рода на "прекрасна рецепта", "мого вкусна манджа" и подобни. На тая рецепта едно "добре е" или "става" е достатъчно.

Задавам въпрос -Боби, наденицата е колбас а кренвирша какво е?
26.02.2016 20:28
2
5
blaga
blaga
Прекрасни рецепти и често ги правя .
29.01.2016 17:27
1
5
Деси Маринова
Деси Маринова
Бързо рецепта за едно импровизирано гювече, може да не е най-традиционната, но е бърза и вкусна.
22.01.2016 13:54
1
Черната Перла
Черната Перла
Не всичко заедно
14.03.2015 14:45
1
Стеф
Стеф
Съгласна съм с РУМИ !
10.11.2013 17:43
2
1
musaebeiliev
musaebeiliev
ем направи си
13.10.2013 19:03
1
Ути
Ути
Много вкусна манджа! Ха наздраве!
24.09.2013 18:01
3
1
руми
руми
стига с тия негативни коментари
на който му е тъпо,да измисли нещо умно,да го сготви и после да плямпа,ааааа,писна ми да чета такива коментари
срам нямате....
18.09.2013 18:03
8
Цвети
Цвети
Ми на мен пък не беше никак тъпо!
И вместо така да коментирате кое е "тъпо" и кое "остро" по-добре го подминете като не ви допада на вкус, отколкото да не оцените труда на човека, които го е написал. Всеки си търси и си чете и готви това, което му харесва. Само ограничени хора могат да пишат такива коментари като вас "специалистите"!
18.09.2013 14:47
10
1
Покажи всички подкоментари
Иван Звездев
Иван Звездев
наистина тъпо и няма нищо общо със гювечето
13.09.2013 19:49
2
7
поли
поли
като станат готови другите продукти тогава се слага яйцето
23.08.2013 21:22
5
1
гери
гери
Ми измислете вие нещо" по - умно"
21.08.2013 16:15
4
1
Валя
Валя
Това го знам.Мислех ,че ще бъде нещо по различно.
21.08.2013 12:27
1
2
руми
руми
Тъпо, очаквах нещо по - интересно.
13.11.2010 10:05
1
3