Сирене с кренвирш в гювече
Vienna Sausages and Cheese in a Clay Pot
gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Гювечета»Сирене с кренвирш в гювече

Сирене с кренвирш в гювече

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k11k
Сирене с кренвирш в гювече1 / 3
03/12/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Бърза вечеря за приятели!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сирене с кренвирш в гювече - или мъжки гювечета.

Разтопява се маслото и се разпределя в гювечетата.

Във всяко гювече се слага от предварително направената смес: яйцата се разбиват, прибавя се натрошеното сирене, нарязаните домати, лука и магданоза.

Отгоре се нарязват на кръгчета кренвирши и се поръсват с малко настърган кашкавал. Гювечетата се пекат при висока температура.

Бързи гювечета - когато искате да хапнете нещо топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
57
46
34
21
10
Дай твоята оценка: