gotvach.bg»Рецепти»Пица»Нисковъглехидратна пица

Нисковъглехидратна пица

Michaela BerovaMichaela Berova
Новак
251113038
Нисковъглехидратна пица
Снимка: Michaela Berova
1 / 2
14/02/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
"Супер вкусна пица без тесто, която е съобразена с нисковъглехидратната диета - хапвайте без угризения"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се разделя на розички и се слага в блендер. Блендира се до получаване на песачинки от карфиол. Тиквичката се настъргва, посолява се и се оставя да си пусне водата, след което хубаво се изцежда.

Карфиолът се посолява и се слага за 30 сек в микровълновата, също да си пусне водата, и се изцежда добре. Смесват се карфиолът и тиквичката, добавят се две яйца и 150 г настърган кашкавал, черен пипер и сол и няколко капки зехтин. Всичко се разбърква добре.

На дъното на тава, застлана с хартия, се изсипва сместа, разпределя се равномерно, като се притиска към дъното на тавата с водна чаша, така че да се получи блат за пица. Можете да използвате и тавичка за пица.

Маже се с доматено пюре, ръси се с риган и малко зехтин. След това се подреждат отгоре гъбите, колбасът, чушката, моцарелата, останалия кашкавал, а в средата на пицата се чуква яйцето.

Нисковъглехидратната пица се пече на 200°C до готовност на кашкавала.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: