Свинско филе с шунка и кашкавал

19/02/2019
"Много, много, много, ама наистина много вкусно се получи "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 395
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филето на много тънко. Нарежете шунката на тънко, като гледате да е с размера на свинското филе.

Поръсете месото с черен пипер, сол и оваляйте в брашно. Загрейте мазнината и го запържете за кратко от двете страни.

Извадете го върху кухненска хартия. В тава наредете от филето. Върху него поставете от шунката, отново филе, шунка и завършете с филе.

Всяка получена купчинки покрийте с резен кашкавал.

Сложете специалитета в загрята фурна на 250°C и изпечете до запичане на кашкавала.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар