Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и Печива»Гофрети»Вкусни безглутенови гофрети

Вкусни безглутенови гофрети

Вкусни безглутенови гофрети
Снимка: Ралица Георгиева
1 / 3
19/04/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2
"Специално вкусно предложение за всички, които страдат от глутенова непоносимост - разкошни хрупкави гофрети"

Необходими Продукти

  • ядково мляко - 1 ч.ч.
  • картофено нишесте - 3/4 ч.ч.
  • оризово брашно - 1/2 ч.ч.
  • яйца - 1 бр.
  • кокосово масло - 1 с.л.
  • лимонов сок - 1 ч.л.
  • бакпулвер - 1 ч.л.
  • хималайска сол - 1/3 ч.л.
  • кокосова захар - 1/2 с.л. по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцето се разбива, добавят се оризовото брашно, ядковото мляко и картофеното нишесте.

Кокосовото масло се разтопява и се прибавя към сместа за гофрети.

При постоянно разбъркване се добавят бакпулверът, солта, захарта и лимоновият сок.

Гофретникът се загрява добре.

Готовите хрупкави безглутенови гофрети се консумират веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: