Плескавица в було
Pljeskavica u maramici

Плескавица в було

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3234k
Плескавица в було1 / 2
08/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Нека има вкусни плескавици и във вашия дом - даваме ви рецепта от сърце, ползвайте си я със здраве"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се поръсва с подправките и лука и се омесва. Оставя се да отдъхне 2 часа в хладилник, след което пак се омесва.

Поделя се на четири части. Във всяка от тях се поставя парче кашкавал и се оформя голямо и плоско кюфте.

Така получените плескавици се опаковат в було и се пекат от двете страни на намазнена със сланина скара. Поднасят се с пържени картофи или свежа салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: