gotvach.bg»Рецепти»Морски Дарове»Рапани на тиган

Рапани на тиган

Maria KostoffMaria Kostoff
Помощник Готвач
3282001k
Рапани на тиган1 / 2
14/04/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
1
"Мезе от морски дарове, което ще ви върне спомена за море и дълги летни вечери."

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите рапани се пускат във вряща вода и се варят се към 4 минути.

Почистват се черупката, махат се и вътрешностите и роговата капачка. Нарежете месото на филийки и загрейте маслото и олиото в тиган.

Сложете да се запържи чесъна, след което добавете и рапаните. Щом се запържат до златисто, добавете подправките и след 30 секунди снемете от огъня.

Поднесете рапаните на тиган със скълцан магданоз и резени лимон. Навярно се досещате, че вървят добре с бяло вино.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
56
43
30
20
10
Дай твоята оценка: