Печено свинско месо с лук

Йордана
Йордана
Новак
06/10/2012
"Някои хора, в това число и ние, наричаме това класика, ще ни прощават Верди и Моцарт "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 382
  • Преглеждания за месеца312
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостеното свинско месо се нарязва на едри парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се нарежда в йенска тенджера.

Прибавят се дафиновите листа, скилидките чесън, зърната бахар, ситно нарязаните моркови, черен пипер.

Лукът, нарязан на едри парчета се поставя отгоре и всичко се залива с разтопеното масло и чаша бяло вино, разбъркано с доматеното пюре.

Долива се малко вода и се пече на слаб огън 2 часа.

Към края на печенето се слага кетчуп.

Рейтинг

5 8
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Николина Панчева
защо прибавяме кетчуп
0
0