gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Аламинути»Задушени зеленчуци за пречистване

Задушени зеленчуци за пречистване

Станислава ВълковаСтанислава Вълкова
Иноватор
2591k6153982
Задушени зеленчуци за пречистване
Снимка: Станислава Вълкова
1 / 3
25/03/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2

Необходими Продукти

  • гъби - 150 г
  • тиквички - 1 бр.
  • зелен чесън - 2 стръка пресен
  • броколи - 200 г
  • тиквени семки - 50 г
  • чесън - 3 скилидки
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете всички зеленчуци и ги поставете в Sahara тенджера (няма нужда да се готви с вода или масло, ястието е готово в рамките на десет минути от водата от зеленчуците и придават чудесен вкус) - готвенето е бързо и лесно.

Ако нямате такъв, вземете обикновен съд и сложете малко зехтин и половин чаша вода в него и задушавайте на средна температура за 15 минути.

След като зеленчуците омекнат, нарежете скилидките на чесъна и ги добавете към другите продукти. Смесете и добавете тиквените семки.

Разбъркайте отново и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: