Кавърма с праз и свинско

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k11k
Кавърма с праз и свинско1 / 4
26/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
95 мин.
Порции
4
"Страстни почитатели сме на традиционната българска кухня"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки и го запържваме в олио или мас. Изваждаме го в чиния.

В мазнината запържваме нарязаният праз. Прибавяме доматеното пюре, подправките и нарязаните зелени домати. Наливаме малко вода и виното и връщаме месото.

Оставяме на бавен огън докато остане на мазнина.

Поръсваме кавърмата със ситно нарязан пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
514
48
36
20
10
Дай твоята оценка: