Кавърма с праз и свинско

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k6k
Кавърма с праз и свинско1 / 4
26/10/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции4
"Страстни почитатели сме на традиционната българска кухня"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки и го запържваме в олио или мас. Изваждаме го в чиния.

В мазнината запържваме нарязаният праз. Прибавяме доматеното пюре, подправките и нарязаните зелени домати. Наливаме малко вода и виното и връщаме месото.

Оставяме на бавен огън докато остане на мазнина.

Поръсваме кавърмата със ситно нарязан пресен магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 14
4 8
3 6
2 0
1 0
Дай твоята оценка: