Печени пресни картофи с чеснова плънка

08/05/2019
"Дайте ги тези по-едри пресни картофи насам да видите какво сме им намислили "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 691
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пресни картофи - 1 кг по - едри, печени
  • чесън - 5 - 6 скилидки
  • кашкавал - 150 г
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

С малка лъжичка извадете вътрешността на целите, изпечени с кората картофи, пасирайте я, посолете я и я разбъркайте със счукания чесън и млякото.

С тази смес напълнете картофите, наредете ги в намазнена тава, поръсете ги с настъргания кашкавал и ги запечете във фурната.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар