Бяла мусака

30/04/2013
nataliq
отnataliqНовак3
"Една леко поразсъблечена мусака, поради което си позволяваме да я определим като неприлично вкусна "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 098
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете каймата и ситно нарязания лук. Добавете измитите и нарязани картофи.

Когато леко поомекнат, сипете топла вода колкото да покрие картофите. Овкусете със сол и черен пипер.

Когато стане готова мусаката я поднесете топла с настърган кашкавал отгоре.подобни рецепти тук

5 6
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар