Пиле паприкаш Класика

Мария БожиловаМария Божилова
Иноватор
3762k1k4194
Пиле паприкаш Класика
Снимка: Мария Божилова
1 / 2
15/04/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
"Направете място на трапезата - влиза Негово величество Пиле паприкаш"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Доматите, чушките и лукът се нарязват на едро и се задушават в зехтина и малко вода до омекване.

Пилешкото филе се задушава в тиган без мазнина с малко вода.

Нарежда се в тенджера зеленчуците и месото, посолява се, слага се червен и черен пипер на вкус, като пилето паприкаш се вари 30 мин под похлупак.

След това пилето паприкаш се поръсва с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: