Свинско със зрял фасул
Pork and Beans
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Свинско със зрял фасул

Свинско със зрял фасул

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k3k9k
Свинско със зрял фасул1 / 2
20/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
4
"Да го сравним ли с песен на Валя Балканска - толкова българско, толкова познато, толкова обичано"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фасулът се залива със студена вода и се сварява на тих огън.

Месото се нарязва на средно големи парчета и се задушава заедно със ситно нарязания лук, докато се стопят тлъстините. Прибавят се червения пипер и доматите, нарязани на ситно, малко топла вода и сол на вкус.

Когато месото омекне, прибавя се свареният фасул.

Ястието се досолява ако е необходимо, и се вари още няколко минути, поръсва се със ситно нарязаните джоджен и чубрица и счукания черен пипер и се поднася.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
54
44
31
21
10
Дай твоята оценка: