Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Кайма»Солено руло»Поамериканчено Руло Стефани

Поамериканчено Руло Стефани

редакция:
Поамериканчено Руло Стефани
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
6
"Поамериканчено, но със същия великолепен вкус - вижте две страхотни идеи за приготвяне на любимото на малки и големи Руло Стефани."

Необходими Продукти

  • бекон - 350 г на ленти
  • кайма - 2 кг готова за кюфтета
  • яйца - 3 - 4 бр. твърдо сварени
  • кисели краставички
  • моркови - 1 - 2 бр. сварени
  • гъби - 100 г задушени в масло (по желание)
  • сирене - 3 - 4 бр. топено, кръгло или друго по желание
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите са за 2 броя Руло Стефани.

Първо сложих бекона в тавичката, отгоре поставих половината от овкусената като за кюфтета кайма.

В средата направих ямка, в едното сложих цели твърдо сварени яйца, кисели краставици и моркови, а в другото - сиренца и запържени гъби.

Покрих с другата половина от каймата, оплетох бекона отгоре и пекох рулото Стефани на слаба фурна 90 минути.

Поамериканченото Руло Стефани е много вкусно.

Източник: Stanimira McKnight от Кулинарна мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: