Пилешки дробчета и сърца по селски

22/04/2019
"Добавете към тази вкусна селска гозба и хляб с препечена коричка - удоволствието от яденето ви е гарантирано "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 961
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета и сърчицата се почистват много добре и се сотират за кратко в зехтин. Добавят се едро нарязаният лук, а когато поомекне и той, се слагат нарязаните на ивици чушки, доматите и подправките.

Налива се вода и ястието се оставя да се задушава на тих огън до готовност, като при нужда може да се долее още вода.

Преди поднасяне се поръсва със ситно нарязан пресен магданоз.

Източник: Titi Atanasova‎ от Кулинарна мрежа

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар