gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Бирени Мезета»Пилешки дробчета и сърца по селски

Пилешки дробчета и сърца по селски

Кулинарна мрежаКулинарна мрежа
Джедай
7466k2k5k
Пилешки дробчета и сърца по селски
Снимка: Кулинарна мрежа
1 / 2
23/04/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
4
"Добавете към тази вкусна селска гозба и хляб с препечена коричка - удоволствието от яденето ви е гарантирано"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета и сърчицата се почистват много добре и се сотират за кратко в зехтин.

Добавят се едро нарязаният лук, а когато поомекне и той, се слагат нарязаните на ивици чушки, доматите и подправките.

Налива се вода и ястието се оставя да се задушава на тих огън до готовност, като при нужда може да се долее още вода.

Преди поднасяне биреното мезе се поръсва със ситно нарязан пресен магданоз.

Пилешки дробчета и сърца по селски са готови.

Източник: Titi Atanasova‎ от Кулинарна мрежа

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: