Руло със спанак

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3232k
Руло със спанак1 / 2
05/07/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • свинско месо - плешка 600 г
  • спанак - 300 г
  • гъби - 200 г
  • лук - 1 глава
  • масло - 1/4 пакетче
  • галета - 2 с.л.
  • яйца - 4 броя
  • бяло вино - 1/2 ч.ч.
  • мазнина - 3 - 4 с.л.
  • магданоз
  • копър
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситно зеленчуците. Задушете в маслото гъбите и лука, докато се изпари напълно водата. Прибавете спанака, магданоза, копъра, галетата, черния пипер и продължете да задушавате още 5 минути.

Разрежете месото и го начукайте с чукче за да се получи по-голяма пържола. Върху него сложете плънката, размесена с натрошените сварени яйца. Навийте на руло, сложете го върху алуминиево фолио, намажете с мазнина, полейте с виното и загънете фолиото.

Печете в умерена фурна. Поднесете рулото нарязано на филии и гарнитура от салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
56
42
31
20
10
Дай твоята оценка: