Кръчмарско кюфте
Pub-Style Meatballs

Кръчмарско кюфте

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k2k6k
Кръчмарско кюфте1 / 3
04/08/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1
"Тайната на вкусното кръчмарско кюфте не е в рецептата, а в компанията, в която го консумирате!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите, измийте ги, нарежете ги на ситно и ги задушете в маслото с малко сол и черен пипер.

Объркайте двата вида кайма заедно с нарязания на ситно лук и с подправките. Прибавете 2 - 3 с. л. топла вода, за да стане по - пухкава.

Оформете 5 питки, като в средата на всяка сложете по 1 с. л. от гъбите и по няколко кубчета кашкавал.

Затворете отвора с кайма, приплескайте кюфтетата и ги изпечете на силна скара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: