Питка по овчарски
Pogača na ovčarski način
gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Питка по овчарски

Питка по овчарски

Питка по овчарски1 / 2
18/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6
"Спокоен живот и вкусна и проста храна, може би това е тайната за дълголетие"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата (без единия жълтък), прибавете разтопеното масло, натрошеното сирене, млякото, в което сте разтворили содата, и брашното.

Месете, докато се получи средно твърдо тесто, което разстелете в намазнена тавичка.

Изпечете в умерена фурна намазаната с останалия жълтък питка.

Питката по овчарски е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: