Кремсупа с карфиол и тиквички с чабата

12/05/2019
"Погрижили сме се за всичко с най-малки подробности - и чабатата ще ви хареса, и супата ще ви се услади "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо364
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За кремсупата карфиолът се измива и накъсва, тиквичката се обелва и ѝ се маха сърцевината. Двата продукта се слагат в кипяща вода да омекнат.

След това се пасират и се добавя горещото мляко. Готова вече зеленчукова супа се подправя с масло.

За чабатата: срежете хляба на половина, след това нарежете дамата на шайби. Нарежете тиквичката по дължина и я запържете за малко. На масата си сложете 2 парчета тиквички, намажете ги с крема сиренето и навийте на руло, отгоре сложете леко запържен червен лук, след това добавете малко аншоа и домат.

Сервирате в подложка от маруля.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар