Антипасто с див чесън и орехи
Predjelo sa sremušem i orasima
gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Песто»Антипасто с див чесън и орехи

Антипасто с див чесън и орехи

Н.АкифоваН.Акифова
Иноватор
2532k8398572
Антипасто с див чесън и орехи
Снимка: Н.Акифова
1 / 2
13/05/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции4
"Като приготвяте такива вкусни предястия всички ще ви идват постоянно на гости, нали го знаете"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, почваме с почистването на листата, измиваме ги добре под течаща вода, после ги изчистваме от стеблата и ги нарязваме на малки парчета с ножа.

После почистваме орехи /около една водна чаша/ и ги печем на сух тиган без мазнина за малко - само да пуснат аромат. По тоя начин пускат и мазнина повече и ухаят много хубаво, натрошаваме ги в машинка за орехи.

Взимаме блендер или пасатор и всичко това слагам в блендера - чесан, сол, зехтин и орехи.

И почвам да пасирам, добавям вода според това колко гъсто искате да стане.

Нещо ново и различно! Идеално става за брускети или хапки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: