Орехово масло
Maslac sa orasima

Орехово масло

Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova
Мастър Шеф
8967k3k4k1
Орехово масло
Снимка: Sevdalina Irikova
1 / 2
18/05/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
"Перфектното допълнение към всяко печено месо - пригответе предварително и съхранявайте в хладилник"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото, което ще използваме, трябва да е със стайна температура.

Орехите са предварително накиснати във вода. Отмиват се и се подсушават.

Смиламе ги в блендер на ситно, заедно с кората и 1-2 с.л. от цитруса.

Аз прибавям риган и мащерка, защото ще използвам това масло за овкусяване при печенето на пилешко, пуешко или патешко месо.

Използвайте ароматните подправки според дадената рецепта, за да подхождат на ястието. Овкусяваме с малко сол и черен пипер и прибавяме мекото масло.

Смиламе до хомогенност.

Сместа разстиламе върху стреч фолио и я завиваме на руло. Прибираме я в хладилната камера.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: