Гаспачо - Испанска студена доматена супа
Gaspačo - Španska hladna čorba od paradajza
gotvach.bg»Рецепти»Супи»Студени Супи»Гаспачо»Гаспачо - Испанска студена доматена супа

Гаспачо - Испанска студена доматена супа

Румяна С.Румяна С.
Помощник Готвач
86522359418
Гаспачо - Испанска студена доматена супа
Снимка: Румяна С.
1 / 5
26/05/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции4
"Забравете за таратора, най-актуалната студена супа и това лято ще бъде Гаспачо или Испанска студена супа"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избираме по меки доматки. Белим ги и пасираме в блендер. Пасираме и останалите зеленчуци без магданоза.

Овкусяваме доматената супа със сол, зехтин и оцет.

След което с миксер леко разбъркваме.

Сместа се изсипва в керамичен или стъклен съд, покрива се и се оставя поне за час в хладилника, а най-добре за цяла нощ.

Сервираме, като поръсим магданоз.

Гаспачо е известна още като течна салата и е много подходяща студена супа за горещите летни месеци.

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: